210 93.18.881, Κιν: 6945 89.56.89, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΜΑΝΤΖΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, ΟΜΗΡΟΥ 53 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στη σημερινή εποχή όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να αποφεύγουν όσο μπορούν την χρήση χημικών και φαρμακευτικών ουσιών όπου αυτό είναι δυνατόν.Οι ασθενείς έχουν διαπιστώσει ότι παρόλη την χρησιμότητα που μπορούν να προσφέρουν τα διάφορα φάρμακα, παρόλα αυτά δεν έχουν μόνιμη θεραπεία και δημιουργούνται παράπλευρα φαινόμενα
και θεραπευτικές επιβαρύνσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι χειρότερο από ότι το φάρμακο μπορεί τελικά να προσφέρει στην ασθένεια του ατόμου.

Πολλές μορφές εναλλακτικής θεραπείας μια από αυτές είναι και η Ομοιοπαθητική μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε πολλά προβλήματα υγείας με τη βοήθεια συμπληρωματικά της Γεμμοθεραπείας ή και μόνο αυτήν. Η μορφή αυτή θεραπείας ουσιαστικά βασίζεται σε εκχυλίσματα μπουμπουκιών, ριζών και σπόρων από φυτά η δένδρα. Συμβάλει στην αποτοξίνωση (detoxification) , παροχέτευση (drainage) , διαφόρων τοξινών και αποβλήτων του οργανισμού , πετυχαίνοντας την αναζωογόνηση, τόνωση και προσθέτοντας μια αντιοξειδωτική θεραπευτική δράση στα κύτταρα ως δομική μονάδα του ανθρώπινου οργανισμού και κατ΄ επέκταση των ιστών , των οργάνων και των συστημάτων του ανθρώπου.

Περιληπτικά αναφέρουμε την εφαρμογή της σε πλήθος περιπτώσεων όσων αφορά για παράδειγμα: Άγχος , αϋπνία , μελαγχολία , θυμός και αρκετά ακόμα όσων αφορά τη ψυχοσυναισθηματική σφαίρα επιφέροντας χαλάρωση και αρμονία.

Όλα τα συστήματα του οργανισμού έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτήν την θαυμάσια θεραπεία πχ. Γαστρεντερικό (γαστρίτιδα , κολίτιδα , δυσκοιλιότητα , δυσπεψία , τυμπανισμός , ευερεθιστο εντερο,αιμορροΐδες κλπ. ).Ουροποιητικό ( λοιμώξεις , προστάτης προβλήματα αυτού κλπ. ), υπερπλαστία προστάτη διαταραχές νεφρικής λειτουργίας, αποτοξίνωση νεφρών, Ήπαρ ( φλεγμονές , ενδυνάμωση και αποτοξίνωση αυτού) . Δερματικά προβλήματα ( ακμή , φλεγμονές , ψωρίαση , αφυδάτωση κλπ.) . Ρευματικά προβλήματα ,αλλεργίες (ρινίτιδα , δερματίτιδα, επιπεφυκίτιδα κλπ.) μυοσκελετικά ( αρθρίτιδα , χρόνιοι πόνοι , αντιφλεγμονώδη δράση σε σπονδυλική στήλη , ώμους , γόνατα , ισχίο, αντιμετώπιση οστεοπόρωσης κλπ. ), κυκλοφορικό σύστημα ( ενδυνάμωση καρδιάς , ρύθμιση πίεσης , φλεβίτιδες κλπ.) , ενίσχυση μνήμης.

Επιπλέον βοηθάει σε γυναικολογικά θέματα , σεξουαλική λειτουργία , φοβίες , νευρώσεις , πονοκεφάλους , παχυσαρκία , στρες, μεταβολικές διαταραχές (ουρικό οξύουρική αρθρίτιδα, χοληστερίνη, γλυκόζηζάκχαρο, ηπατικά ένζυμαηπατική λειτουργία) και σε τελική ανάλυση σε μια γενική τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού με ενίσχυση του ανοσοποιητικού και αποτοξίνωση αυτού.

Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση της γεμμοθεραπείας με άλλες μορφές θεραπείας , συμπεριλαμβανομένης και της κλασσικής ιατρικής στην παράλληλη χρήση των φαρμάκων. Η Ομοιοπαθητική από την φύση της μπορεί θαυμάσια να συνδυαστεί με την Γεμμοθεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα , φυσικά εννοείτε ότι και από μόνη της η Γεμμοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε άτομο στα πλαίσια της αποτοξίνωσης , ευεξίας και ενίσχυσης του ανθρώπινου οργανισμού.