210 93.18.881, Κιν: 6945 89.56.89, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΜΑΝΤΖΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, ΟΜΗΡΟΥ 53 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

Εξέταση τροφών και προϊόντων
Κλείστε Ραντεβού

Εξέταση τροφών και προϊόντων (τεστ δυσανεξίας)

Με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού μπορούμε να προβούμε σε έλεγχο πάνω από 840 τροφών και προϊόντων αυτών που καταναλώνει ο κάθε άνθρωπος. Το γεγονός είναι ότι πολλές φορές κάποιες τροφές (ενώ μπορεί αυτές να μας αρέσουν) να δημιουργούν πρόβλημα στην απορρόφηση και στον μεταβολισμό από τον οργανισμό. Δημιουργείται λοιπόν ένας φαύλος κύκλος τον οποίο ο άνθρωπος δεν γνωρίζει με αποτέλεσμα να έχει ποικίλη συμπτωματολογία, όπως καούρες, τυμπανισμό, αύξηση βάρους, δυσκοιλιότητα, σπαστική κολίτιδα, αϋπνία, πτώση και αραίωση των μαλλιών, κόπωση, κράμπες, υπνηλία,διαταραχές εμμηνου ρυσεως, ορμονολογικές διαταραχές καθώς και ποικίλα άλλα συμπτώματα.

Έχει επισημανθεί πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και εδώ θα κάνω μια παρένθεση λέγοντας ότι και με την ομοιοπαθητική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν υπάρχει μία ταύτιση σε ό,τι αφορά τη θεραπεία με αυτή τη μέθοδο, Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο συνδυαζόμενος με την Ομοιοπαθητική.

Επανέρχομαι στην αρχή της παραγράφου όπου τονίζοντας την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, σε θέματα διατροφής είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θέλει ο οργανισμός του καθενός για να βελτιώσει την υγεία του και να μπορέσει να αντιστρέψει την πορεία μίας πιθανής νόσησης επανακαθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τρώει.

Η εξέταση δείχνει ποιές τροφές προκαλούν αρνητικό αποτέλεσμα στον εξεταζόμενο, ποιες είναι θετικές για αυτόν και κάποιες οι οποίες είναι ουδέτερες. Βάζοντας λοιπόν σαν πλάνο την απόρριψη η τον μετριασμό της προσληψης των αρνητικών θρεπτικών προϊόντων και ενισχύοντας από την άλλη αυτών που έχουν θετικό αντίκτυπο στον οργανισμό, επιτυγχάνεται η πρόοδος της υγείας και ευεξίας.

 

 

Εξέταση με την μέθοδο του βιοσυντονισμου

Η εξέταση είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγο χρονικό διάστημα. Ο εξεταζόμενος βάζει τα
ηλεκτρόδια τα οποία είναι συνδεδεμένα στην συσκευή βιοσυντονισμού η οποία με τη σειρά
της είναι συνδεδεμένη με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

PH test (preventive health test) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΑΣ

Το προληπτικό τεστ υγείας αφορά στον έλεγχο των διαφορων συστημάτων του οργανισμου.

Τεστ δυσανεξίας - Εξέταση τροφών και προϊόντων

Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να προβούμε σε έλεγχο πάνω από 840
τροφών και προϊόντων αυτών που καταναλώνει ο κάθε άνθρωπος.

Επιπλέον εξετάσεις με τον βιοσυντονισμό

Συμπληρωματικές εξετάσεις του ελέγχου τροφών και προϊόντων

Επικοινωνία - Omiopathitiki.com